14.7.2011

Something wicked this way come

Hejj!

Pitempaa paivitysta tulossa piakkoin, luultavasti, mutta nyt oli vaan pakko tulla hehkuttamaan, miten mielettoman mahtavan jarisyttavan tarisyttavan uskomattoman hyva (no tulipas laimee vika adjektiivi, eniveis) uusin Harry Potter oli!!!!!!!!!!!!!!!!! EPIC

No niin, nyt on sitten huutomerkkeja ja fonttikokoa seka -varia paasty vahan pahoinpitelemaan joten jos yrittaisin rauhoittua. Muttamuttamutta kun, jos nakee tuon leffan maailman suurimmalta IMAX-ruudulta 3D:na, tuntui kuin olis ollut ite siella holveissa ja taistoissa ja muissa, niin aijaijaijaijai miten ei mahtaisi olla hehkuttamatta. Ihan mieleton! Mahtava! Kaikkee! Wicked! Everything! Mindblowing blahahaaa noniin nyt riittaa.

Nyt, kaikki te ketka saatte luksusmahdollisuuden olla Sydneyssa naina aikoina, menkaa nyt ihmeessa Darling Harbouriin katsastamaan tuo leffa. Onhan se vahan hintavampi kuin normaaleissa leffateattereissa, mutta valehtelematta ei missaan muussa leffassa oo kylla ollut noin todentuntuinen grafiikka mita tuolta naytolta katsottuna. Ihan super. Todellakin joka sentin arvoinen. Meen varmaan uudestaankin, oli niin hyva.

Ja te muut, menkaahan tekin kattomaan se. Ehdottomasti paras Potter-leffa. Ja muutenkin mun mielesta leffanakin jo tosi tosi jees.

Okei, en ehdi nyt muuta kirjoittaa, ei silla etta malttaisinkaan!, muuta kuin tammonen naurettava innostuneisuushehkutussuperlatiivienylimassaily. Aika menna nukkumaan. Oita!



xx
Sanelma

P.S. Hahahah huvinsa kullakin. Kun Voldemort sanoo tuon trailerin alussa sen avada kevadra niin eiko kuulostakin ihan silta kuin silla olisi paasemassa joku himoaivastus ilmoille. Hahahah. Bless you - nooooot.

Vois olla aika rauhoittua eika tehda julkisesti itsestani tammoista supernorttia. No, who cares, ihan mahtavaa!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Olisi kaivannut ehkä jonkinlaista päätöstä :)