30.4.2011

I'm living my life like it's golden

Hellouu!

Tänään on ollut ilon päivä! Meitsi on kutakuinkin terveenä, aurinko on paistannut, löysin ihanan shoppailutaivaan, rakastuin taas kerran Sydneyn vesistöön - ja sain töitä! Ja tällä kertaa ihan semmosia töitä, mitkä ei epäilytä, ei sitten tippaakaan! Jee :)

Kerronpa nyt kuitenkin vähän eilisestä, ite kun pidän "Ensin huonot, sitten hyvät uutiset"-järjestyksestä. Eilinen päivä oli siis aika kökkö. Tauti paino päälle vielä melko vahvasti, ja vaikka olikin vika päivä töissä, niin ei siellä meinannut jaksaa millään. Heikotti niin paljon että mehukoneesta piti ottaa tukea, mutta konekin tukkiintui koko ajan ja korvat särkyi siitä melusta jnejne... Kolmelta sanoin sitten heipat kaikille työntekijöille, arvatenkin tuli melko tunteettomat koska mulla ei tule sitä paikkaa sitten yyyyhtäääään ikävä! Paitsi ehkä vähän vietnamilaista T:tä, joka on vietnamilainen reilu kolmekymppinen, mua päätä lyhyempi mies, ja aina niin iloinen kun mut näki... Vasta tänään tajusin kunnolla että JES! mun ei tarvitse enää mennä sinne! Töiden jälkeen mentiin poikakaverin kanssa vohveleille kunnes lähdinkin Edgecliffiin harhailemaan. Kävin tapaamassa yhtä perhettä, joka tarvi lastenhoitajaa, mutta kun ne etsi au pairia ja mä en ole mihinkään tästä muuttamassa niin en sitten oikein lämmennyt. Paitsi, sille talolle lämpesin... Se oli varmaan kaunein talo, missä oon ikinä käynyt. Tuli mieleen joku välieurooppalainen iso villa, vispipuuron värinen ulkoa ja sisältä tilava, isot ja korkeat huoneet, ihmekerroksinen rakenne sillä talolla, mutta siis aivan ihanaihana. En osaa selittää enkä jaksa edes yrittää :D Kotia kun pääsin aloin valmistautua iltaan. Sain arabialaistyylisen meikin valmiiksi, olin aika juhlafiiliksissä, mutta jotain tapahtu... Nimittäin herään yöllä siihen, kun poikakaveri tulee töistä kotiin ja ite makaan koomassa sängyllä. Tyynyliina täynnä hilettä kun kultainen silmämeikki on vähän ropissut. Puhelimessa kymmenen soittoyritystä KC:lta, NK:lta ja JS:lta. Yritin nousta ylös ja collaaaaaps; ihan ku joku olis sahannu otsaa irti. Melkonen kuume siinä oli ehtinyt siis nousta ja seuraava yö meni aika tuskissa taas. Jotenkin tosin onnistuin tsekkaamaan silti jotain hääkuvia netistä ja ihastua Katen mekkoon. Prinsessaunia siis, tuskaisia, mutta kuninkaallisia.

Aamulla oli sleep in meillä molemmilla, ja herättiin vasta 1PM aikaan. Itsehän olin ehtinyt vetää unta kaaliin reilut 15 h... Ja olo oli jeeez! Uskomaton fiilis päällä, joten eikun valmistautuminen päivään ja mentiin yhteen Gleben ihanista kahviloista pitkälle aamupalalle. Lattea ja pannaria nassuun vaan! Siitä oli hyvä olo lähteä työhaastatteluun jonnekin minne lie Drummoyneen. En ollut koskaan käynyt tuolla päin läntistä Sydneytä ja bussimatka oli taas kuin seikkailu tuntemattomaan. 501 ylitti kaks isoo siltaa, mistä näkyi kaikki kaupungin korkeimmat rakennukset. Silloilta sukellettiin pikkukylätyylisiin rivitaloasuntojen keskelle pikkukaduille ja näillä kaduilla riittää bongailtavaa aina katujulisteista ihmisiin. Aurinko paistoi ihanasti ja mulla oli hymy päällä koko matkan kun tajusin, että vielä seitsemänkin kuukauden asumisen jälkeen tää kaupunki avautuu mulle yhtä ihanana, isona ja uutena.

Melkeinpä yhtä ihanana, isona ja uutena avautui mulle myös seuraava paikka mistä itseni löysin. Se oli isoin Outlet-ostoskeskus missä oon kuunaan ollut. Ihana. Ihana. Ihana. Sieltä löytyy melkeinpä kaikki Sydneyn lempiketjut, kaikki alessa! Voi taivas. Tais heti lähtee innostuneet tekstarit parille kaverille että tytöt rakkaat kuulkaas nyt, seuraavan kerran kun on vapaata niin tänne shoppaa :D Ja alkoi harmittamaan että silloin kun LA oli Sydneyssä käymässä niin en tiennyt tästä paikasta yhtään mitään! Se olis rakastanut tätä paikkaa nimittäin. Täällä ostoskeskuksessa mulla oli siis työhaastattelu. Se meni tosi hyvin, ja sainpas työpaikan! Tämä tyttö on nyt siis sales assistanttina Ugg storessa ;D Oon tosi ilonen. Oon yrittänyt jo pitemmän aikaa etsiä muita töitä kuin kahvilatöitä, ja nyt sain sitten tän. Plus että palkkaakin tästä saa aika paljon mukavammin. Oon nyt siis aika happy happy ja odottelen ensi viikkoa innoissani! Seuraavat pari viikkoa mulla on vain muutama työvuoro viikossa, mutten sitten aukeaa uusi store tähän viereiselle suburbille mihin siirryn sit pääasiallisesti. Olotila oli siis melko jees, ja liikkeestä poistuessani pian mun eteen aukes taas aivan mahtava maisema. Meri liplatteli (onko tuo sana?), ökypaatit seilaili ja kalastajat rauhassa köllötteli veneistään. Ja kaupunki pilkotti sieltä takaa. Lisäks mulle osu vielä supersosiaalinen bussikuski, joka luuli mua tsekkiläiseks tai unkarilaiseks. Siinä tuli muitakin Itä-Euroopan maita, mutta ylläripylläri ei Suomea. Oli hauska matka siinä höpötellessä, kunnes tajusin että oon menossa vähän väärään suuntaan... Onneks se jätti mut pois semmosessa paikassa missä ei pitäis, mut siitä mun oli helppo kipitellä George St matkaa jatkamaan.

Nyt köllöttelen siis kirjoittelemassa sängyllä, kohta järjestelen vähän huonetta nimittäin ysin kieppeillä JK tulee tänne! Jee, ihana nähdä JK, joka tuli takaisin Sydneyyn hetkeksi. Kohta soittelenkin myös JH:lle saako siitä kanssa kaveria täksi illaksi ja sitten katsotaan mitä keksitään. JS ja NK plus muuta jengiä on menossa Ivyyn tänään, pyys liittymään seuraan, mutta katsoo nyt. Saattaapi olla Scary Canarian mielessä kun siellä törmää varmaan tuttuihin taas ;) Joka tapauksessa, intopinkeenä venailen tätä iltaa, nimittäin JK:n kanssa meillä on ollut aina tosi hauskoja iltoja! Menojalan nostattaa tänään Sici & The Boogie Brothers! Jyväskylässä päin elelevät menkääpä keikalle tänään!


Ai niin, nythän on vappuaatto. Voisin käydä dollarikaupassa hakemassa vähän serpentiiniä meille tytöille täks illaks :D Jos jaksaa. Ensin kuitenkin lähipullokauppaan. Miten siistiä on muuten, että oma lemppari- ja edullisin pullokauppa löytyy meidän lähiöstä? Siihen kävelee vajaa kolmisen minuuttia. Ja, siellä saa maistiaisia. Maistiaisia pullokaupassa! Ihan ok siis! 

Hyvää vappua teille siellä! Nauttikaahan varsin kuplivasti mutta sitäkin sivistyneemmin silti. 


Sanelma
xx
Viimeks kun oltiin ulkoilemassa JK:n kanssa, oltiin aussilaisen AE:n luksuskämpissä Wolli Creekissä. Kuva on vähän röhnöpöhnö, mutta muista en olisi saanut rajattua kavereita pois viereltä enkä tosiaan tiedä kuka haluaa naamaansa tänne blogiin. Ilta oli hyperhauska, katellaan millaista menoa lähtee tänään!
P.S. JÄÄKIEKON MM-KISAT ON PÄÄLLÄ! MAHTAVAA! Tsemii Leijonat Tanskaa vastaan! Totta kai me voitetaan ne rupuset.Viime vuonna en saanut videoita toimimaan mutta nyt jos jollain on jotain näppärää nettilinkkiä, mistä ne näkyis ehkä täälläkin puolella maailmaa, niin olis enemmän kun kiva juttu jos laittais tuonne kommenttiboxiin! Ja muutenkin, ihana kun sanotte että luette mun blogia mulle, kiitos siitä <3 Vinkkinä vain, sen voi myös kirjoittaa tuonne kommenttilootaan että tiedän että tänne eksytään oikeasti :)


P.P.S. Veli sai mut miettimään tänään suuria kysymyksiä. Onko tämä totta, ja jos on niin miksi ihmeessä!, suomen kielessä oyster on osteri eikä oisteri. Miksi??? Mikä järki siinä on???

5 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Meillä kummallakin on siis ollu ihan huippupäivä tänään! :) Ja tuskinpa huomisestakaan paljoo huonompi tulee ;) Hauskaa iltaa, mie täällä babysittaan vaikka sain itekin kutsun Scary Canaryyn tänä iltana.. Arvaa oisko tehny ihan pikkasen mieli skipata nää työt?! :D

Anonyymi kirjoitti...

Heips!
Toivottavasti olet jo kunnossa, kunnossa? Täällä päivälämpötilat alkavat olla aika hurjat eli reilusti yli +30 ja ilmankosteus lähellä 100 astetta. Eli tarkenemme, uima-allas on aika hyvä keksintö...
Hyvä myös tuo sun uusin työpaikkasi... Huomenna olis lähtenyt sun alkuperäisen suunnitelma mukaan lento kohti Suomea, joten vilkaisehan taivaalle ennen puoltapäivää ja vilkuttele!
Halit ja rutistukset!
Äippä

Sanelma kirjoitti...

Anna, niin sulla oli rankka työilta lauantaina ;) Heh mutta uskon että teki mieli kyl skipata!

Äiti, joo tsekkailin tänään kyllä kelloa että "nyt olisin jo lentokoneessa" ja muuta tällaista. Tosi, tosi kumma fiilis! Huh että vaihdettiin! Isot halit sinnekin!

Anonyymi kirjoitti...

Mikä ostari on kyseessä? Kuulostaa loistavalta paikalta!

Sanelma kirjoitti...

Ah se on loistava! Birkenhead Point Outlet Shoppin Centre, Drummoyne. Kannattaa kyllä käydä katsastamassa jos vaan on mahdollisuus. Keskustasta menee ainakin M50 ja M52 sinne nopsaan :)