1.5.2011

Driving slow on Sunday morning

Jou!

Sunnuntaipäivät on aika ihania. Etenkin nykyään, kun ei ole enää koulustressiä tai harkkoja täynnä tää päivä ;) Vaikka oonkin ollut menossa koko päivän, niin ollut tosi rentouttava sunnuntai silti. Hengaillut vaan. Nyt on ihana raukea olotila, enkä aio liikkua tästä sängyltä loppuiltana enää mihinkään.

Nukuttiin aamulla taas puoleenpäivään asti. Siltikin väsytti kamalasti, itse kun kotiuduin vasta aamun puolella. Illalla oltiin siis JK:n kanssa täällä mun luona alottelemassa ja viihdyttiinn sangrialaseinemme meidän kuistilla yli puoleenyöhön asti. Yhtäkkiä havahduttiin, miten paljon kello jo on, joten lähdettiin CBD:hen päin ja suuntana Scary Canarian. Ilta oli tosi hauska ja rento, lähdettiin kotimatkalle vasta kun SC meni kiinni. Matkalla iski arvatenkin mitä isoin nälkä, joten JK haki kebabit ja minä bigmacit ja Maccersissä  hengailtiin vielä jonkin aikaa. Puoli viideltä aamulla sain vihdoin itseni raahattua sänkyyn nukkumaan.

Tänään siis olisi nukuttanut vielä paljon pidempäänkin, mutta sovin treffit kahdeksi Chatswoodin ihanan AH:n kanssa. Suihkun kautta siis liikkeelle ja pohjoiseen päin! Oli mukava nähdä taas AH:ta, hassua vaikka viikottain nähdäänkin niin aina niin paljon ehtii sattua ja tapahtua siinä ajassa. Päiviteltiin siis kuulumiset läpi ja päivitettiin myos ensi viikon roadtripin suunnitelmia... Excitedddd! Parisen tuntia viihdyttiin chain äärellä, kunnes AH lähti treeneihin ja itse lähdin takaisin cityyn päin.

Cityssä oli suuntana Side Bar, nimittäin mentiin JK:n kanssa sinne sunnuntain leffailtaan. Wedding Crashers sopi aika hyvin perjantain enkkuillan jatkoksi ja muutenkin ihan nappivalinta, sillä vaikka oonkin sen nähnyt jo niin vieläkin naurattaa. Leffan aikana iski nälkä joten tilattiin pihvii ja burgerii syömisiks ja kyllä taas jatko hetken. Siihen asti, kunnes siirryttiin katutasolle kahvilatuotteiden ääreen ;D

Pääsin kotiin siis vasta puoli kympin aikoihin ja meninkin heti terassille kämppiksien kanssa hengaamaan. Ne lähti Gleben baareihin kiertää ja olin menossa mukaan, mut sit aloin miettiä että rento loppuilta vs. baarimeininki... Oli pakko vaan myöntää et ei, en jaksa lähtee tänään enää mihinkään. Tähän jään :D Joten nyt on siis suunnitelmissa kattoo jotain leffaa varmaan, suunnitella ens viikon reissua ja kuunnella jazzia.

En jaksa kaivella mitään kuvia tähän postaukseen, enkä oikein jaksa kirjoittaakaan, mutta linkitänpä taas vähän aussimusaa. Käytiin Gotyen keikalla poikakaverin kanssa, ja iski kyllä vähintään yhtä lujaa mitä Lior. Todella, todella vahva lavapersoona ja melko laaja ääniskaala. Plus nää biisit on vaan jotenkin tosi siistejä, eli kandee tsekata läpi!

Ihanat sunnuntait kaikille!Sanelma
xx

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Huhhuh! Kuulostaa rankalta ;)
Halit kuitenkin! -Äippä-

Sanelma kirjoitti...

Eikös sunnuntait ole aika sallittuja "rankkuus"päiviä? Hih. Halit myös sinne!