7.6.2011

I promise I'm worth it

Hrrrrr!

Ulkona alkaa olla niin kylmä, että tuntuisi järkevältä ja sitäkin houkuttelevammalta kasvattaa oikein mehevä rasvakerros vaatteiden alle. Ehkä sillon ei paleltaisi joka hetki! Tänään on ollut mielettämön kolea päivä, en oikein tiedä miten sitä voisi edes vältellä. Tällä hetkellä kirjoitan tätä sormet täyskohmeessa, päälläni Jordanin villapaita, kolme pitkähihaista, kahdet legginssit ja mummin lähettämät villasukat. Teekiintiö ei tunnu täyttyvän millään eikä myöskään tämä uskomaton makeanhimonikaan. Ehkä se hyljemäinen rasvakerros pian tuleekin tätä menoa! Yllättävää kyllä, en silti tarkoita valittaa. Edelleenkin tämmöinen viileys virkistää - etenkin niiden monien paahtavan kuumien hellekuukausien jälkeen. Sitä paitsi tee on hyvää ja on aika mukavaa malttaa nauttia rennosta musiikista ja hyvästä kirjasta sekä leffasta näin tiistai-iltana! The Gaff tanssilattioineen kutsukoot ensi viikolla ;)

Tää päivä alkoi vähän harmittavasti. Olin bussipysäkillä 9.15am, kun linkin piti tulla 9.19. Seuraavan kymmenen minuutin päästä, ja sitä seuraava taas kymmenen minuutin päästä. Ensimmäinen bussi tuli kuitenkin vasta 9.43, eli myöhästyin parilla minuutilla töistä. Olin yksin storessa tän päivän, eli ei ollut ketään muutakaan avaamassa. Tosin, pari minuuttia sinne tai tänne ei täällä päin maailmaa yleensä haittaa niinkään. Päivän sähellys alkoi kuitenkin siinä vaiheessa, kun yritin avata Eftpos machinetta. No se vaan valitti erroria errorin perään. Suurin osa asiakkaista kuitenkin maksaa kortilla, eli onhan se nyt vähän paha jos ei kortinlukija toimi! Siinä sitten seuraavan tunnin soittelin eri paikkoihin koettaen korjata sitä, kunnes ehditin ilmoittaa pomolle, jos se pystyisi auttamaan. Eipä pystynyt; ei päivän päätteeksikään homma selvinnyt vaan piti viivavedellä manuaalisti kaiken maailman maksuja ja välillä vastailla puhelimeen kun eri tahot yritti hoitaa sen koneen asiaa.

Pian tuli vielä iso stock, mitä en voinut täysin purkaa, koska huomenna muutetaan store toiseen paikkaan. Piti siis käännellä ympäriinsä niitä turon suuria boxeja ja yrittää löytää tietyt yksittäiset customer orderit sieltä satojen bootsien joukosta. Yhtäkkiä iski vielä parin tunnin ruuhka-aika, joten mulla riitti kyllä hommaa! Päivä meni ihan mielettömän nopeasti kun oli tekemistä ja siltikin kivaa koko ajan. Karkkikaupan setä näytti, että oli hankkinut sekä turkinpippureita että salmiakkia kauppaansa (JEEEEE!), Laura kävi moikkaamassa ja asiakkaat oli kivoja. Ja lateli mielenkiintoisia kommentteja taas kerran...  

Kolme eri asiakasta kyseli, että mitenkä paljon mulla on aasialaista verta itsessäni. Kuulemma ihan pakko olla jotain nepalilaista tai korealaista lähisukua - haha tai sitten "something really exotic from the big Asian mountains". Ei, edelleenkään ei, kyllä tässä ihan skandinaaveja ollaan! Yksi tyttö kuului kuiskaavan kaverilleen "She can't be from Finland. She's just saying that because its way cooler and so far away. Look at her; she's neither blond nor tall!" Hahhahaha. Kyllähän mulla on ihan tapana valehdella kotimaatani. Come on people! :D

Jäin töiden jälkeen vielä tyhjentämään storea tunnin ajaksi sen mitä ehdin huomista varten. Pomot kävi moikkaamassa pikaisesti ja naureskelemassa että mikä päivä mun kohdalle olikaan osunut, mut silti saanut myytyä niin hyvin. Itseäkin kyllä vähän nauratti, että usein maanantai ja tiistai on viikon hiljaisimpia päiviä mutta eipä ollut tänään!

Kotimatkalla näin kaksi isoa, kirkkaan valkoista hanhea vasten Sydney universityn pimeää puistoa. Oli aika ihana kävellä kotiin, nähdä miten iso ja mun mielestä tosi kaunis uni puisto oli vain vähän valaistu ja lampi täynnä sorsia. Kuunvalo osui just siihen lammen keskellä olevaan pikkuisen saarekkeeseen, missä nää hanhet olivat. Ne oli jotenkin niin hohtavan valkoisia siinä valossa ja ympärisössä - super busy kaupunkitie ympäöimässä puistoa, mutta niin seesteisesti silti. Ajattelin, että pitäisi varmaan käydä noutamassa kamera ja tulla ottamaan ihan kuva, mutta sitten muistin, että Jordan oli kokannut pastaa eli mulle oli kotiruokaa odottamassa jääkaapissa! Itse kun en ole mikään erityisen keittiökuningatar, niin jonkun toisen tekemä ruoka maistuu kyllä usein niin mielettömän mahtavalle. Niin tälläkin kertaa!

Tajusin just, miten todella arkinen päivä tää tiistai onkaan ollut. Hmm, totta kai sitä syntyy tietynlainen arki melkein 9kk asumisen jälkeen, mutta nyt on jotenkin erityisen arkinen fiilis. MukavaI  fiilis silti! Nyt nautin niin äärettömästi huoneessa hengailusta. Juon teetä hunajalla, kuuntelen Adelea, juttelen facessa kavereiden kanssa ja laitoin just Easy A:n ja The Ugly Truthin latautumaan siltä varalta, jos jaksankin olla vielä hereillä kun Jordan kotiutuu töistä. Täytyy keräillä akkuja huomiseen muuttoroudaamiseen töissä ja iltaan - Hayden on taas Sydneyssä käväisemässä mikä tarkoittaa siis juhlia illalla! Jeee!

Viikonalut on aina niin rentouttavia, ihanaa! :)

xx
Sanelma

2 kommenttia:

hannaverkko kirjoitti...

Moikka!
Törmäsin eilen sattumalta tähän sun blogiin ja vaikutat tosi ihanalta ihmiseltä :) Ois ihan mahtavaa päästä tutustumaan suhun - tulin itse Sydneyyn noin viikko sitten au pairiksi ja ois mukava päästä tutustumaan ihmisiin. =)
ps.blogis on iha super!

Sanelma kirjoitti...

Moi!
Kiitti! Ja sori, multa oli jotenkin jaanyt naita kommentteja huomioimatta. Nahdaan vaan joku ilta vaikka, mulla ei tosin enaa hirveasti ole viikkoja jaljella mutta melkein joka iltapaiva vapaana niin eikohan sielta liikene aikaa. Ilmoittele kun tiedat milloin eksyt keskustaan pain niin treffataan :)