3.6.2011

You'd know how the time flies

Haaai!

Tiiättekö niitä päiviä, kun olisi pitänyt jaksaa änkeä se kamera sinne laukkuun? Tänään oli yksi niitä päiviä. Meinasin ottaa sen mukaan, mutta sitten päätinkin sen sijasta mahduttaa korkkarit laukkuun, joten tuli tilaongelma. Harmi sinäänsä, vaikkakin korkkarit oli aika must illalle, mutta olisin saanut aika kivoja kuvia tänään!

Olisin saanut kuvia mm. mun ja Jordanin aamupäivästä, kun mentiin Rozelleen. Tai ehkä Balmainiin. En ihan tiedä, mutta jossain siinä mun töiden lähellä. Löydettiin itsemme ihan mielettömän upeasta suklaapuodista, jossa nähtiin metrin kokoinen suklaavene, -jalkapallo, -simpukka sun muita ihanuuksia. Siellä oli myös pitkä lasitiski täynnä kaikkia äärettömän kauniita suklaaherkkuja, joita Jordan ihanasti osti meille romanttisesti suklaasydämet ja pähkinäsuklaapalaset. Ihanaa! Tästä jatkettiin matkaa aamupalalle aurinkoon, onneksi saatiin katoksen alta pöytä. Pian nimittäin tuli kova sade, vaikka aurinko paistoikin kirkkaasti. Nähtiin myös semmoinen lääkärinvastaanotto kuin Dr. Hauschka. Hauskaa.

Töissä oli tosi kivaa. Hiljaista, mutta touhuttiin kaikenlaista Erikan kanssa. Mulla on aina mielettömän mukavaa tän meksikolaisen managerini kanssa; meillä on hauskaa, ja pystytään puhumaan kaikenlaisista asioista. Ja saadaan siltikin paljon töitäkin tehtyä! Töissä kävi tänään taas se korealainen poika, vaihtamassa siskonsa bootsit, jälleen kerran. Olikohan tää ehkä kolmas vai neljäs kerta; edes mä en ole noin vaativa sisko! ;) Se tuli kauppaan jo melkein nolona, että "Sorry I'm bothering you again but my sister....". Siitä on tullut jo ihan regular. Musta puolestani on tullut ihan regular jo meidän shopping mallin muutamassakin paikassa; turkkilaisessa food courtissa, karkkikaupassa ja yläkerran kahvilassa. Turkkilaisessa paikassa on aina ihan käydä hakemassa vege gozlemea, koska ne on siellä aina niin iloisia ja kutsuu mua beautifuliksi, ihanat naiset. Lempiasia siinä on kuitenkin se, että se nainen siinä kassalla, Ricky, näyttää ihan ihanalta kummitädiltäni Annelta. Lisäksi kun ne on molemmat aina niin positiivisia, niin mustakin tulee aina ihan superiloinen tän ruokakäynnin jälkeen! Karkkikaupankin mies aina nauraa kun näkee mun juoksevan siitä ohi, ja tänään huuteli perään että "Next week!". Kuulostaapa aika härskiltä.... Näiden lisäks yläkerran Cherry Beansissa on aina kiva käydä, ensinnäkin moikkaamassa Sunnya ja Jiggya, mutta myös koska nyt ne muutkin aina tulee halailemaan kun mut näkee. Ja, sieltä saa ihan mielettömän hyvää kahvia. Kehräilen aina joka hörpyn kohdalla.

Tänään oli kuun ensimmäinen torstai, mikä tarkoitti Young Finssiä. Ehdin itse paikalle vasta kasin jälkeen, mutta eipä siellä ollut kuin paljon vähän vanhempaa jengiä ja Laura. Pian tuli Jenni ja Miikakin, ja oli ihan kiva nähdä myös Jania sun muita suomalaisia. Ilta meni rauhallisesti muutaman tuopin äärellä. Tulin kotiin jo puolenyön jälkeen, mikä oli kiva, nimittäin ehdin nähdä kämppiksiä ja sitten viettämään iltaa Jordanin kanssa. Joskus kesällä kuun ensimmäiset torstait oli mitä mahtavimmat bileet. Tutustui joka kerta uusiin, mielettömiin suomalaisiin, eikä koskaan tiennyt, mihin illan aikana eksyy. Ja oli kuuma!

Nyt kylmäväreilen itseäni edelleen brittimusan taajuuksilla, tänään(kin) vuorossa Adele. Viimeksi jäin jumiin tähän laulajattareen sen edellisen levyn aikoihin, mutta nyt kun töissä Erika on niin ihastunut tähän neitoseen, niin innostuinpa itsekin sitten kuuntelemaan. Aika koskettavaa, yet still rentouttavaa.
Mulla on muuten muutamat asiat olleet ostoslistalla varmaan helmikuusta asti. Vai milloin nyt alkoikaan syyskamaa tulla kauppoihin, ehkä maaliskuun alussa. Haluan vaaleat kiilakorot ja vaaleat lyhyet saappaat sekä vaaleat farkut. Oon noita kenkiä hypistellyt ja ihastellut monet monituiset kerrat, mutta kun tarkoitus oli palata kesäksi Suomeen, onnistuin hillitä itseni, etten tarvitse niitä. Nyt kun oikeasti tarvitsisin syyskenkiä, melkein jännitän, että mitkä ihanuudet haluaisin nyt kotiuttaa! Niin pitkään halunnut, että nyt ihan hämmennyn. Tänään löysin kuitenkin extempore ne vaaleat farkut, jotka oli superedulliset, $20. Tykkään tosi paljon! Ostin myös kivan ja edullisen läpikuultavan mustan löysän paitasen, sekä työkengät. Rahaa ei mennyt edes $40. Oon ihan farkkutyttö nyt näissä mun uusissa ihanissa jeansseissa! 

Kauniita unia!

xx
Sanelma

Ei kommentteja: