4.5.2011

There's not a thing that I would change

Hola!

Oi kun elämä taas maittaa niin hyvälle. Eilinen päivä oli ihan mahtava, tää päivä menny vähän pihalla mutta hauskasti kuitenkin. Plus huonna lähtö reissuun ja sitten onkin viikonloppu, mikä meinaa että päivät töissä ja illat ulkona. Jeez!

Mulla oli eilen eka työpäivä Ugg-kenkäkaupassa. Tai on siellä muutakin kuin kenkiä; hanskoja, hattuja, laukkuja, sukkia jne. Omat henkilökohtaset lempparit on vauvaUggit, mitkä on niiiin söpöt!! Niin paljon toivoisin että jollain kaverilla tai sukulaisella olis joku pikkutaapertaja, kelle voisin laittaa parin pinkkejä tai ruskeita Uggeja tulemaan täältä. Awws! Mut voi olla et ite tuun ostaa ittelleni jotku kengät noiden lastenkenkien sijaan, saan nimittiän ihan kivat henkkarialet, joten why not. Tykkäsin tosi tosi tosi paljon olla siellä töissä, opin paljon uutta ja vaikuttaa siltä, että pian pääsen pitää putiikkia pystyssä ihan itteksenikin. Mulla oli työkaverina ihana PS, jonka kanssa tultiin hyvin juttuun. Mielenkiintoinen elämäntarina muuten tällä tytöllä; hän kun on Keniasta kotoisin mutta intialainen. Eli isovanhemmat muutti Intiasta Keniaan työläisiksi Britannian siirtomaa-aikoina. Kuulemma suurin osa intialaisista laitettiin orjalaisiksi, niillä koli hyvä maine nopeina ja ahkerina työntekijöinä. PS:n isoisällä kävi kuitenkin tuuri, kun jo lauttamatkalla sai "turvaa" eräältä valkoiselta mieheltä, jolle pääsi töihin ja täten mahdollisti vähän paremman elämänlaadun hankkimisen. Keniassa on kuulemma tosi paljon intialaisia juuri noillta ajoilta, ja koko muu PS:n perhe on vieläkin siellä, paitsi PS joka tuli opiskelemaan Sydneyyn. Meillä on hieman erilainen elämäntilanne PS:N kanssa; PS:n mummo koittaa suostutella PS:ää järjestettyyn avioliittoon kun taas PS on vasta 23-vuotias ja sanoo, ettei hänellä oo mikään kiire naimisiin, jos haluaa ollenkaan. Ihan hurjaa, miten erilaiset lähtökohdat meillä kahdella on, mutta silti tuntu jo ekan työpäivän jälkeen, että nyt tutustui tulevaan hyvään ystävään. Perjantai-iltana mennäänkin luultavasti ulos, jos itse oon takaisin Sydneyssä suht ajoissa. Ja jos en mene kuuntelemaan Pekka Kuusistoa perjantaina. Miettikää, Pekka Kuusisto tulee Sydneyyn! Ihan supersiistiä! Oon kyllä varmaan lippujen kanssa myöhässä, mutta kokeilen vielä.
Näkymät töiden taukopaikalta. Edellisessä työpaikassa näkyi tauolla Harbour Bridge ja Oopperatalo, mutta kyllä tätäkin kelpaa katsella. Etenkin tällä kelillä!
Töiden jälkeen bussissa tajusin, miten hirveä nälkä siinä ehti päivän aikana tulla, enkä kyllä pysty venaa että kotiin asti pääsen. Mun bussi kun meni JK:n hostellin ohi, niin soitin JK:lle ja hyppäsin bussista pois että päästään syömään yhdessä. Saatiin yhdestä hotellista hintaan $3,95 buffetti kun osti juomaa, ja kyllähän tuolla hinnalla hyvin maistui! Buffet+bisse-yhdistelmä toimi muutenkin, nimittäin saatettiin hieman innostua tästä elämästä taas... Joten, ei meidän ilta jäänyt pelkkään illalliseen.

Mä lähdin nopsaan kotia vaihtamaan vaatteet ja hakemaan naapurista sangriaa, sitten takaisin cityyn JK:n luokse! Meillä oli tarkoituksena suunnata the Gaffiin, tiistai-ilta kun oli, mutta ei hennottu alkaa maksaa sisäänpääsymaksua. Sovittiin, että mennäänkin Kings Crossille World Bariin, joten lähdettiin hostellilta kävelee Town Hallille päin, kun tajuttiin että hei kyllähän junamatka kestää jonkin aikaa, tarvitaanhan me tankkausta ja jotain matkalämmikettä. Liquorstore oli tietenkin kiinni, mutta CenturyBarin $3 drinkit kutsuivat meidät sisälle, joten mentiin siis sinne ottamaan vähän matkalämmitettä... Mutta eipä me mihinkään junaan asti ikinä päästykään. Jäätiin sinne vatvomaan Suomen nykyistä politiikkatilannetta, fiilistelemään paikan Jukeboxia, tutustumaan ihmisiin sun muuta mukavaa. Ilta jatkui sitten Scruffy Murphyyn livekeikalle ja tanssimaan. Kotiin maltoin tulla taas joskus neljän jälkeen aamulla, leveä hymy naamassa; oli nimittäin aivan mahtava ilta!
Postauksen ainoa, mutta sitäkin karumpi kuva allekirjoittaneesta. Eilisillan kuvamatsku on ihan järkyttävää tavaraa, sain kyllä maittavat naurut niitä katsellessa, mutta ei niitä julkaisemaan pysty. Tässä meikäläinen kuitenkin Scruffyssa, fiilis kohdillaan! Yritän skarpata ja ottaa vähän enemmän kuvia jatkossa!
Tänään olikin vapaapäivä, joten nukuin pitkään. Heräilin vasta, no, joskus myöhään ja vaivalloisesti. Puoli aamua kuluikin vaan lahnana makoillessa, kunnes vihdoin raahasin ruhoni ulos talosta kun lähdettiin poikakaverin kanssa Drummoyneen. Oli aivan ihana keli! Aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta, lämmittikin ihanasti. Näytin poikakaverille sen outlet centren ja missä oon töissä. Kierreltiin kauppoja, käytiin "aamu"palalla ja törmättiin tuttuihin! Oli tosi kiva vaan olla ja kierrellä, höpötellä ja hassutella. Löydettiin muuten pääsiäismunapaketteja (niin, täällä kaupoissa ei myyty pelkkiä pääsiäismunia. Kaupoissa oli oma, hervottoman kokoinen osasto pääsiäismunille. Ja niitä sai missä muodossa ja paketeissa tahansa.) alennuksessa $2! Kämpän keittiöön laitettiin pari satsii syötäväks ja ite tuhottiin toinen. Yay. Eipä me kauaa ehditty tosin liikenteessä olla, kun herralla alkoi työt pian ja itse jatkoin kaupoissa kiertelyä Broadwaylle. Yritin löytää päiväpeittoa, mutta ei täällä kauheasti tunneta semmoista asiaa, joten kaikki mitä K-Martista löytyi, oli jotain leopardikuvioista paksua fleeceä.. Veikkaan vähän, ettei kauheesti saisi kannatusta sellainen täällä meillä kotona. Joten ostin vaan parit kynttilät ja jotain oikeestikin tarpeellista. Löysin nimittäin semmosen lötkömattopötkön tuohon oven alle, että ötökät pysyy poissa. Hyvä mieli hyvien löytöjen jälkeen :D

Tällä hetkellä vähän kaivelee yhden täniltanen keikan missaaminen, se nimittäin alko jo 7.30PM. Saatiin eilenillalla hommattua JK:n kanssa sinne siis vaparit. En tiiä miten en tajunnut soitella JK:lle aikaisemmin ja suunnitella tätä iltaa, joten eihän sinne enää ehdi. Mutta toisaalta, ehkä parempi näin, mulla on nimittäin vähän muuta suunniteltavaa mielessä. Kunhan oon kirjoittanut tän tekstin valmiiksi ja katsonut uusimman How I Met Your Motherin, alan siivoamaan ja järjestelemään huonetta, sitten täytyy tehdäpikkupakkaus ja viimeistellä matkasuunnitelmat. Huomenna nimittäin minä ja AH lähdetään mini road tripille Canberraan! Very nice (Borat-tyylinen very nice)! Oon kyllä ihan intopinkeenä, eli kyllä tän koti-illan nyt kestää kun aamusta on tiedossa jotain noin kivaa! Meillä on matkasuunnitelmat ihan auki vielä, tiietään vaan, että aamulla lähtö ja perjantaina takaisin. Mut ehtiihän tässä vielä suunnitella sen matkareitin ja mitä haluaa nähdä sitten Australian pääkaupungissa. Yay!

Tämmöistä siis tänne kuuluu, palaillaan varmaan vasta viikonloppuna. Ai niin muuten. Virallisesti nyt myönnän, että Sydney on todellakin syksyssä. Puin eilen nimittäin sukkahousut jalkaan kun lähdin illalla ulos. Ei. Ei. Ei. Enää ei pärjää muuten! Tätä päivää olen yrittänyt vältellä parhaimpani mukaan, mutta nyt oli pakko myöntyä. Huoh.. Noh, moikka moi joka tapauksessa!

Sanelma
xx

P.S.


Isä olen täällä maailman toisella puolen,
ja laulan pappadaduda pa duda dapa
Äiti älä pelkää kyllä pidän itsestä huolen,
ja laulan pappadaduda pa duda dapa

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Et kai sä tykkää tuosta Haloo Helsingin biisistä?! Koulubänditasoista roskaa ja mut valtasi mieletön myötähäpeä, kun ne esitti livenä NRJ:n lähetyksessä... Ohrantähkän karaokekin oli vähemmän epävireistä settiä kuin se...

T. Kriittinen veljesi :D

Anonyymi kirjoitti...

Oioioioi UGGi kauppa !! :) Mä tarttisin uudet Uggit ... vanhat hajoo, vaan eihän niille täällä Suomen kesässä juurikaan käyttöä olisi. Mutta on kyllä tooooosi kiva duuni paikka varmastikin.

Ethän sä Sanelma nyt aivan toisella puolella maailmaa ole ... noin niin kun Tiitin ja Tommin näkökulmasta :D Ja tuo biisi on muuten aivan MAHTAVAAAA !!!

Eve

Tropiikissa kirjoitti...

Aivan huippuun osui biisivalinta!! Veljesi kommentin voi jättää nyt omaan arvoonsa;) Laulussa olisi pitänyt varmaankin olla mainintaa myös veljestä...

Isä

Anonyymi kirjoitti...

Mun nimi mainitaan eräässä biisissä, enkä tykkää siitä ollenkaan, joten sanoituksessa ei ole tuossa Haloo Helsingin biisissä mitään vikaa. En vain käsitä kansalaisia, jotka kuuntelevat tuollaista roskaa :D Eihän kukaan juo pilaantunutta maitoakaan... o.O

Sanelma kirjoitti...

nesto, kiva eka kommentti tänne mun blogiin :D en mä siitä bändistä nyt tykkää, tuo biisi on ihan mukiinmenevä mut sanat must on aika jees! sopii tilanteeseen! :)

eve, hahah joo meillä on kaikenmaailman malleja ja rekvisiittaa uggeihin! en usko että saisin henkilökunta-aleja kaiken kokosista kengistä, voip olla et ne alkais ihmetellä jos eka ostan 38, sit 40, sit muitakin kokoja krhm... ;D

iskä, jep! :) kiitti kommentista!

Anonyymi kirjoitti...

Sori, en vain tykkää huonosta musiikista... ;)

T. Nestori

Anonyymi kirjoitti...

Hyvät laulun sanat ja tiedän sun pitävän huolen itsestäsi! Ja ainahan voit soittaa mulle, niin äippä tulee ja asiat on taas karjunnan jälkeen kunnossa...

Sanelma kirjoitti...

Nesto, ei se mitään, mut sanat on täs ne tärkein pointti :)

Äiti, minkä karjunnan jälkeen? Onko torumisia? :D