3.5.2011

Swing your hammer to crack the sky

Moik!

Taasen ajattelin kertoa vähän mun päivästä. Aika kuvattomalla meiningillä jälleen, vähän tylsähköä siis. Yritän skarpata kamerankäytön kanssa. Mut yritän kerätä intoa ja aikaa jos ehtisin kyhätä postauksen vaikka jostain tietystä reissusta, mihin voisin sit taas läntätä triljoona kuvaa!

Mulla oli tänään siis vapaapäivä. Nukuttiin piiitkäään, mikä on aina paras alku päivälle, ja melkeinpä aina siitä tietää että nyt ei auta kuin nauttia päivästä. Aamu meni seuraavanlaisesti: poikakaverin kello soimassa 11AM, torkkua, torkkua, torkkua... Itse havahduin siihen, että se en ollut minä torkuttamassa, ja että mullahan ei itseasiassa ole mitään kiirettä nousta. Sain siis energiaa potkia toisen ylös sängystä yliopistolle, vaikka miten vastahakuisena lähtikin. Tyytyväisenä siitä, että sain toisen uurastamaan eli päivän hyvä työ tehty, jäin itse vielä sänkyyn köllöttelemään ;) Suvaitsin kuitenkin nousta joskus yhden aikaan, nähtiin nimittäin JH:n kanssa kahdelta. En kuitenkaan ihan vain möllöttänyt siinä pedissä yhteen asti, vaan koitin hoitaa vähän pankkiasioita sun muita sähköpostien kautta. Mutta eihän siitä mitään tullut, täällä on nimittäin aika säätöä kaikki tuollaiset pankki- sun muut asiat. Esimerkiksi poikakaveri ei pystynyt hankkimaan "oikeaa"puhelinliittymää prepaidin sijaan; hällä kun oli henkilötunnuksina vain ajokortti, passi, tilitietoja, pankkikortti... Oli siinä vielä muutakin jotain, mut esimerkkiä vähän Aussien tavasta kikkailla. No worries-asenne muuten, mutta aika monimutkaiseksi saadaan jotkut hommat.

No niin, eli nähtiin JH:n kanssa, tarkoituksena katsastaa uusi Zara, mitä mä en ollut vielä nähnyt. Zara aukesi täällä muistaakseni puolisentoista viikkoa sitten, ja on tällä hetkellä ainoa Australiassa. Avajaiset oli kuitenkin maailman suurimmat; mun mielestä siitä kertoo aika hyvin että ensimmäisten kolmen minuutin aikana ilmeisesti 80% kaupan tavarasta oli jo myyty. Tää oli siis torstaiaamuna, ja JH kerto että vielä maanantainakin jonotti sisälle 10 minuuttia. Tänään kun käytiin, oli se vieläkin älyttömän ruuhkanen. Zaralla tuntuu menevän siis tosi hyvin, mutta silti esim. CottonOnin, Sportsgirlin ym. edustajat mainitsee "etteivät ole huolissaan kilpailun kovenemisesta". Okei joo.

Tsekattiin Zara siis nopsaan läpi mutta viihdyttiinhän me kaupungilla kuitenkin vielä jotkut viisi tuntia. JH:llakin oli nimittäin vapaapäivä eikä oltu nähty hetkeen, joten oli vaan mukava höpötellä jakierrellä kaupungin kaupoissa ja käytiinhän me katsastamassa myös SugarFix joskos löytyis suomalaista karkkia ja yay! Turkinpippureita! Iiiiihanaa! Loppupäivän kaupoissa kiertelyt nousi viihtyvyydeltään vielä siis ihan superluksuksen tasolle kun laukuista pystyi aina napsimaan vähän turkkareita. Omnomnom.

Kun pääsin kotiin, lähdettiinkin poikaystävän kanssa melkein suorilta käsiltä elokuviin. Se oli halunnut nähdä jo pidemmän aikaa leffan nimeltä Thor, mä en tiennyt klipistä yhtään mitään joten en hirveen innoissani ollut, mut kun ei itse tarvinnut maksaa niin miksei. Ja olihan se itseasiassa hyvä leffa! Kuulin että se perustuu sarjakuvaan, joten olin vähän skeptinen että mitähän nörttisoopaa sieltä on tulossa :D Luvassa oli siis muutama eri maailma ja muuta satuilua, sotaa, romanssia... Analyysiä en ala rustailla, paitsi että välillä meni omaan makuun vähän tylsäks, mutta viihdyin silti. Visuaalinen maailma oli jo itsessään niin tositositosi jees 3D:nä, että kyllähän sitä jakso katella. Mut sitäkin enemmän jakso katella itse Thoria, mikä mies!! En ehkä viitsi alkaa hehkutella mun tuntemuksia siitä, mutta... No, katsokaa itse tää leffa ja etenkin ne paidattomat kohtaukset niin ymmärrätte kyllä. Plus että Thoria näyttelevä Chris Hemsworth on australialainen! Yksi syy taas rakastaa Australiaa enemmän ;)


Ai niin. Tänään, tai no maanantaina eli eilisen puolella, olis alunperin lähtenyt mun lennot takaisin Suomeen. Tällä hetkellä olisin jo siis jossakin Bangkokissa ellen jo toisessakin koneessa matkalla Helsinkiin. Ehkä kummallisinta ajatalla, että olis lähtenyt jo Australiasta! Eieiei! Onneks pystyttiin vaihtamaan lennot. Siksikin varmaan ollut niin mahtava fiilis läpi päivän, jotenkin erityisen iloinen että saa olla täällä. Vaikkakin.... Täällä alkaa ilmat viiletä jo. Paljon. Tänään illalla ohuissa sukkiksissa mulle tuli kylmä... Mä en vaan suostu myöntämään, että skippaan kuuman kesän ja jään kylmään. Tosin, taidan ehkä kestää sen, nimittäin syyskengät on aina ollut ihan ok mukavia menetteleviä. Näillä valikoimilla musta tuntuu, että tuun selviytymään ihan ok, nimittäin vaikka en kaikkea haluamaani voikaan saada niin pelkkä kaupoissa hipeltely riittää. Ihania kenkiä. Melkein jo innostun tästä viileämmästä kelistä! Ja no, onhan se itseasiassa aika virkistävää vaihtelua. Oon kuitenkin ollut +20-asteessa viime huhtikuusta asti. Ei se vieläkään sen alle laske, mutta vilposta on silti.

Mun täytyy lähtee Nukku-Mattia etsimään tästä nyt, huomenna nimittäin eka työpäivä. Ongelma vaan siinä, että mun puhelin eli taas kerran vähän omaa elämäänsä ja taletti tiistain työajat miten sattuu. En siis oo ihan varma moneen meen, joten soitan töihin heti kymmeneltä ja laitan itteni valmiiks ajoissa jos tuleekin kiire lähtö. Muistaakseni ei pitäis vielä niin aikasin alkaa, mut aamullahan se selviää. Täytyy siis saada hyvät yöunet työpäivään plus että illallakin haluan olla virkeänä. Silloin tulee siis tehdä vähän suunnitelmia, lähdetään nimittäin pienelle reissulle torstaina AH:n kanssa! Excited!

Mutta nyt siis, hyvää yötä kaikille! Kauniita unia, oman kullan kuvia.. Tai Thorin, miten vain teille sopii ;)

Sanelma
xx

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onpas kiva lueskella sun kuulumisiasi täältä ... :D olisi vaan aikaa joskus lukea noita vanhempiakin kirjoituksia.

Kysyit tuolla aiemmassa postauksessa että mistä näkisi mm-kisoja ... en mä tietysti tiedä toimiiko yle areena siellä maailman toisella puolen, mutta sieltä ainakin kaikki suomen pelit suorana ;D seuraava siis jo tänä iltana 21.15 suomen aikaa.

Eveliina

Sanelma kirjoitti...

Kiva jos jaksat lueskella! En ihan tiiä seuraileeko tätä kukaan, joten superkiva aina saada kommentti. Etenkin sulta, koska ei olla nähty piiitkään aikaan enkä kyllä tiedä milloin tullaan näkemään seuraavan kerran! Hei kiitti vinkistä, kyllä mun mielestä Yle Areena toimii. Täytyy käydä tsekkaamassa peliaikataulut ja pitää kisakatsomo täällä pystyssä! Halit xx