20.5.2011

The easy mornin' rebel

Huomenta!

Tiiättekö miten hyvä fiilis tulee aina kun päivä lähtee hyvin käyntiin? Nyt on just semmoinen ihana fiilis!

Aurinko paistaa ja ulkona on kuuma. Heräsin puolisentoista tuntia sitten, menin aamusuihkun kautta apteekkiin, supermarkettiin, postiin ja hillopaikkaan. Kävin hakemassa hengityslääkettä töihin, jukurttia, paketin ja kahvia. Apteekissa tuli tosi hauskat aamuhöpöttely farmaseutin kanssa, no ruokakaupasta ei ole mitään kerrottavaa :D Paketista olin tositosi innoissani, kun en yhtään tiennyt mitä sieltä odottaa! Sain vajaa kilon kokoisen ruskean "kirjekuoren" käteeni, missä luki lähtöpaikkana Keuruu ja lähettäjänä mun oma ihana mummi...! Selvityksessä luki "clothes, candies" ja mä olin sitten vielä enemmän innoissani kun odotin mitähän sieltä paljastuu! Siinä mahtavassa aamufiiliksessä kävin sit samaan syssyyn hakemassa Jam It-hillokahvilassa mulle ja Jordanille aamulattet. Sain sen hereille opiskelemaan ja itse aloin avata paketin saloja...
<3 Kiitos mummi ja ukki!!
Tällaista sieltä paljastui!! Kyllä olin taas ehkä onnellisin ihminen ikinä, myöskin kiitollinen ja ihmettelevä siitä, miten mun kohdalle on onnistunut vaan maailman parhaimmat isovanhemmat, perhe ja muut lähiomaiset. Plus meidän mummi on aika super; oli lukenut mun kirjoituksesta, että multa oli hukkunut toinen villasukka - sainpa uudet tilalle! Ja miten mahdottoman söpöt! Ja tietenkin purkka, Fazerin sininen ja salmiakki aina toimii. Paremmin kun mikään muu :D

Tällainen pikakelaus siis mun perjantaiaamuun, nyt täytyykin nostaa peppu penkiltä ja alkaa valmistautua työpäivään. Toivottavasti muillakin on kiva aamu!

Sanelma
xx

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mummi on kyllä ihana, vaikka ei oo lähettänyt mulle mitään :(...hurja, miten aika meneekään-ajattele, reilun viikon päästä takaisin Suomeen (lomalle)! Huhhuh!
Halit, äippä

Sanelma kirjoitti...

Siis aivan ihana! No älä huoli, mä lähetän sulle kyllä pian korttia täältä. Tosin täytynnee laittaa se jonnekin Suomen osotteeseen, että ehtii tulla perille. Totta, aika on mennyt ihan uskomattoman nopeasti... Te ootte ihan just Suomessa ja mä lähdin suomesta melkeinpä yhdeksän kuukautta sitten! Hurjaa!
Halit myös
xx